Selenio 6800+ Serien - Digital Glue


6800+ Kortramar & Kontroll

Distribution

Dolby - Dekodering - Enkodering

HD-konvertering - ARC

Ljudkonvertering - Mux - Demux

Synkronisering - Delay

Video-konvertering

ACO Change Over

Kompression & Nätverk


6800+ är ersättaren till industristandarden 6800/7000 och är helt bakåtkompatibel med existerande moduler.
6800+ både förenklar och effektiviserar genom möjligheten att kombinera i stort sett alla video-/ljudformat och standarder i samma kortram.

Varje modul har ett eget bakplan och på så sätt fås olika kontakttyper beroende på modulens funktion.
Olika signaltyper kräver olika typer av kontakter, och med 6800+ kan man blanda exempelvis ljudmoduler med skruvplintar tillsammans medvideomoduler med BNC-kontakter och fibermoduler med optiska kontakter.
Ofta kräver en och samma modul flera olika typer av kontakter och många moduler har unika bakplan för att optimalt tillgodose de behov som varje specifik modul har.

Det maximala antalet kort i en kortram är 20 (beroende på modultyper) vilket ger möjlighet till mycket effektivt utnyttjande av utrymme.

6800+ är i första hand avsedd för ”set-and-forget”-situationer, men möjlighet finns för omfattande fjärrstyrning och övervakning av modulerna med Leitch CCS (Command and Control System) och mjukvaror som Pilot och Pilot Lite.
Fortfarande finns också alla inställningar tillgängliga på modulens kortkant för snabb och enkel åtkomst.

Modulerna i 6800+ serien beställs med eller utan bakplan och vissa moduler kan även beställas med smalare bakplan med endast en rad kontakter. Detta för att få plats med flera moduler i samma kortram.

Kortramen FR6822+QXFE har en genlock-ingång för att ge möjlighet att låsa 6800+ moduler i kortramen till samma gemensamma referens. Låsningsbara moduler kan även synkroniseras till en egen referens via genlock-ingång på bakplanet.
Valet mellan dessa två möjligheter görs via en jumper på modulen.

FR6822+QXFE har också en inbyggd web-server som möjliggör styrning av korten i kortramen direkt från en browser, snabbt och enkelt.

Använd gärna denna utomordentligt fina konfigurator för att konfigurera ditt system med. Ladda ned HELA Harris katalogen 2008-2009 med alla modulkorten här.

Tillbaka till Modulkort & Montering...